Ibra šokirao Amerikance izjavom koju su morali djelimično i cenzurisati

Nazvao sistem takmičenja sra*+em

Ibra šokirao Amerikance izjavom koju su morali djelimično i cenzurisati

Edmir Škorić

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović je novom izjavom šokirao sve Amerikance.

Ibrahimović već godinama igra u MLS-u, ali nema problem s tim da direktno kaže šta misli, pa je ovaj put o sistemu takmičenja u američkom nogometu govorio na ta način da su mnogi Amerikanci ostali u čudu.

"Mislim da je ovaj sistem takmičenja potpuno sra***. Kako možete da razvijete mentalitet ako je samo nužno da obezbijedite mjesto u doigravanju? Samo je potrebno da pobijedite u play-offu i to je to. Rezultati u svakoj utakmici su važni, ali ovde, ako zauzmete sedmo mjesto i potom u doigravanju pobjeđujete, bićete šampioni. Ovde je reč o psihologiji pobjednika. Ona mora da postoji svaki dan. Dok trenirate, igrate," rekao je Ibrahimović.

Ibra nastupa za Los Angeles Galaxy koji ima 15 bodova manje od vodećeg Los Angelesa nakon 23 odigrane utakmice u Zapadnoj konferenciji.

Top Komentari

Zoilomas
Upravu je
5 0
AmarS
Ibro je Ibro
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi