Ibra sve može: I pored korone odigrao utakmicu za drugi klub i još postigao gol

Dobio dozvolu Milana

Ibra sve može: I pored korone odigrao utakmicu za drugi klub i još postigao gol

Edmir Škorić

Dok nogometni svijet 'spava', Zlatan Ibrahimović ne prestaje s igranjem nogometa.

Napadač Milana vratio se u Švedsku kada je počela pandemija koronavirusa i trenira u Hammarbyju, ekipi čiji je suvlasnik. Također je, u sklopu priprema, sa ovom ekipom odigrao i jedan prijateljski meč.

I upravo je Zlatan bio u glavnoj ulozi. Dobio je dozvolu od Milana da može da igra za Hammarby nezvanični meč i postigao je pogodak, a njegov tim je slavio s 2:0.

Šveđani su uveli određene mjere, no nisu na snazi kao u većini evropskih zemalja, dok je u Italiji druga priča, mada se očekuje da se u maju krene s treninzima, a nakon toga je za očekivati i povratak Serije A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi