Ibra u svom stilu: Lako i jednostavno do novih golova u dresu Galaxyja

Šveđanin nastavlja tresti mreže

Ibra u svom stilu: Lako i jednostavno do novih golova u dresu Galaxyja

S. Grebović

Los Angeles Galaxy je u 15. kolu Zapadne konferencije MLS lige na svom terenu rezultatom 3:0 bio bolji od ekipe Real Salt Lakea.

LA Galaxy je do trijumfa stigao pogotcima Zlatana Ibrahimovića prvo u 61. minuti, zatim i u 67., da bi za konačnih 3:0 pogodio Ola Kamara u 76. minutu susreta.

Chicago nije uspio da stigne do pobjede na svom terenu protiv New Englanda iako je prvi poveo i to pogotkom još jedne legende evropskog fudbala, Bastiana Schweinsteigera, da bi osam minuta prije kraja rezultat poravnao Bunbury.

U ostalim susretima, Houston je bio bolji od Colorada sa 2:0, FC Dallas je istim rezultatom bio bolji od Montreala, a nešto ubjedljiviju pobjedu zabilježio je Vancouver koji je na svom terenu savladao Orlando City 5:2.

Oba njujorška tima odigrali su remije istim rezultatom 1:1, City protiv Atlante, a Red Bulls protiv Columbusa.

Sjajnu utakmicu smo odigrali San Hose i Los Angeles FC, u kojoj su gosti slavili 4:3 pogotkom Moutinha u sudijskoj nadoknadi.

Promo

Top Komentari

ArminA
Ibra kadabra
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi