Zlatan je nezaustavljiv u MLS-u, ali ni to ne pomaže LA Galaxyju

Dallas slavio u Los Angelesu

Zlatan je nezaustavljiv u MLS-u, ali ni to ne pomaže LA Galaxyju

Fudbaleri Dallasa slavili su pobjedu sinoć u gostima protiv LA Galaxyja sa 3:2 u okviru američke MLS lige.

Dallas igra sjajno od početka sezone za razliku od Galaxyja koji teško uspjeva vezati dva dobra rezultata iako ima veoma dobru ekipu.

Gosti su sinoć poveli u 33. minuti kada je Hollingshead postigao pogodak za 1:0, a samo sedam minuta kasnije Colman pogađa za povećanje prednosti.

Početkom nastavka susreta Gruezo postiže novi gol za goste iz Dallasa koji su u tim trenucima prijetili da obrukaju domaće fudbalere. Ipak, do kraja susreta se probudio Zlatan Ibrahimović koji je postigao dva gola. Šveđanin je prvo u 69. minuti pogodio za 1:3, da bi u sudijskoj nadoknadi postigao još jedan gol za konačan rezultat susreta.

Dallas se sada nalazi na 2. poziciji sa 23 osvojena boda, dok je Galaxy tek osmi sa 16 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi