Nije bila upućena navijačima Sarajeva

Ibrahim Šehić: Moju poruku su pogrešno protumačili

9

Komentari (9)

Kladionicar_iz_mira
Ne znam ko je mogao biti glup toliko sa pomisli uopste da je ovo bilo upuceno navijacima Sarajeva. Poruka ocito protiv N/FSBiH za vjerovatni kraj reprezentativne karijere.
Videoton
Šehicu prvenstvo i jeste riješeno na terenu. Odigrana 22 kola, svako sa svakim dva meča i zna se ko je najbolji
Panjevi7
Čuj,,politika kroji”! Pa ko će krojiti ako neće politika!!! Ova fraza je se toliko ukorijenila da ljudi nisu ni svjesni šta govore!
Plavi orkestar
Meni se gade i jedni i drugi na svim mogucim jezicima.Cak i na vjetnamskom.
hzsg
Kapitenu Krste, pritefteri jos jednog, ovog podvuci i boldiraj tekst. Moj Seha kako ti nije stid i ti mi sportista, a nisi naucio na poraze nego na kmecenje. Izvini da te ne prekidam, samo nastavi : kmee, kmeee, kmeeee, kmeeee
BlueBoys
Pisa te Krste, nema plakanja do PLAKANJA Avdica zvanog celjust na centru lavora godine 98. :)
buba
Upravo tako.....
neddim
Tako je Šeha!Svaka ti je na mjestu!
Bit ce gusto bit ce 0:2
Ma kome se pravdas Šehicu?? Nek ..bu svoju mater.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti