Ibrahim Šehić: Moju poruku su pogrešno protumačili

Nije bila upućena navijačima Sarajeva

Ibrahim Šehić: Moju poruku su pogrešno protumačili

E. Čaušević

Nekadašnji golman Željezničara i bh. reprezentativac Ibrahim Šehić podigao je dosta prašine objavom na Instagramu.

"Na sva tri jezika mi se gadite", napisao je Šehić u storyju na Instagramu, što je odmah protumačeno kao poruka koja je upućena navijačima Sarajeva, koji su tokom proslave titule sinoć "sahranili" gradskog rivala noseći tabut plave boje.

No, u razgovoru za SportSport.ba Šehić je poručio da to nema veze s činom navijača FK Sarajevo, nego da je poruka bila općenita zbog odluke da se prekine fudbal u našoj zemlji i da se nakon 22 kola proglase prvak, timovi koji idu u Evropu (po trenutnom plasmanu) i timovi koji ispadaju iz lige.

"Moja poruka je pogrešno protumačena. Stih je iz jedne pjesme od Helen Nejse gdje pjevaju kako politika kroji sve u našoj zemlji, tako je nažalost i ovaj put iskrojila kraj Premijer lige. Naravno da bi svako bio sretan da je na prvom mjestu, a ove godine je tu sreću imalo Sarajevo. Nadam se da će se u budućnosti na terenu rješavati pitanje najbolje ekipe u BiH", kazao je Šehić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

hzsg
Kapitenu Krste, pritefteri jos jednog, ovog podvuci i boldiraj tekst. Moj Seha kako ti nije stid i ti mi sportista, a nisi naucio na poraze nego na kmecenje. Izvini da te ne prekidam, samo nastavi : kmee, kmeee, kmeeee, kmeeee
6 4
Bit ce gusto bit ce 0:2
Ma kome se pravdas Šehicu?? Nek ..bu svoju mater.
5 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi