Obratio se javnosti pred duel s Kostarikom

Šehić: Budimo svjesni i objektivni, to je to što BiH ima

6

Komentari (6)

vanzemaljac
*ebo vas Mozzart lično.
w41k3r
Slazem se, nama je svaki igrac bitan. Zbog toga se ne mozemo odreci Begovica, Vrancica, Dumica i bezbroj drugih koji mogu pomoci reprezentaciji kako kvalitetom na terenu tako i svojim iskustvom i znanjem.
BiHScout
Ars412 Brate da ti ja kazem koga ti imas Gol : Begovic , Muminovic (BiH) Odbrana : Gazibegovic Mujakic Sredina : Vrancic Catakovic Kovac (cukaricki) Dokanovic (BiH) Napad : Mulahusejnovic Kodro ( i ako nije klasa, ako ga imas na klupi je dobar , ne igra djabe u spaniji ) Ako hoces da nekas nesta postignes moras promijeniti sistem i ja bi igro 3-5-2 Od pocetka moras igrati sa 3 igraca u odbrani i to su kolasinac ahmedhodzic i sanicanin (cipetic) Sredina 6ce pjanic hadziahmetovic , 10ka krunic a sa strane gojak menalo Napad dzeko demirovic I onda ubacis mozda prevljaka stevanovica i nekog odbranbenog da se vratis malo kad vodis na 4 u odbrani. To je taktika koju mozes danas da igras. Jer ae tu igra brz fudbal na 2 kontakta. To je moderno i danas najjace .
@Ars412, Igrace koje si nabrojao nisu neke igracine, dok BH reprezentacija nikada nije imala problema sa golmanima, pa zato ne znam zasto si pomenuo ufuranog Begovica jer on ne zeli da bude niciji rezerva u reprezentaciji BiH, Begovic je napustio reprezentacii zato sto ne zeli biti rezerva, dok mu zato nije smetalo biti rezerva u Chelsea i Milano. Prema tome suvisno je spominjati Begovica i treba ga zaboraviti jer sam je napusti reprezentaciju BiH, nece covjek da bude rezerva.
user1604593678
Pa care moj i Finska je to sto ima a njihov najbolji igrac igra u engleskoj drugoj ligi a nas igra u Romi i Barseloni odnosno NE igraju pardon pa su ljudi otisli na euro a vi igrate euro samo na PS4 jbt
Ars412
Imamo i Vrancica, Begovica, Djumica, Hajradinovica i par mladjih
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.