Kakav refleks ima Ibrahim Šehić? Takav da se protivnici od nevjerice hvataju za glavu

Fenomenalna odbrana

Kakav refleks ima Ibrahim Šehić? Takav da se protivnici od nevjerice hvataju za glavu

Admin Čaušević

Ibrahim Šehić je već neko vrijeme "jedinica" bh. reprezentacije i ko god bude selektor definitivno neće morati brinuti za poziciju golmana. 

Šehić godinama brani u Turskoj, a od ove sezone je član Konyaspora gdje brani standardno.

Konyspor je godinu počeo porazom na gostovanju kod Hatayspora, a Šehić je na tom meču imao jednu od svojih najboljih odbrana u sezoni.

Boupendza je šutirao prizemno sa ivice kaznenog prostora, Šehić je bio zaklonjen, ali je refleksnom intervecijom spasio svoj gol.

O koliko dobroj odbrani se radi najbolje pokazuje i reakcija domaćih igrača koji su se hvatali za glavu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Na kraju je utakmica završena s 2:1 za Hatayspor pa Šehić nije uspio po peti put sačuvati svoju mrežu.

Top Komentari

user1590396893
Nrvjerovatno je kako ovaj čovjek nije napravio neki veći transfer u svojoj karijeri a to je davno zaslužio
6 1
Celtic
Svi oni tamo igraju kao veliki ali kad dođu u reprezentaciju su mrtve k!te : ) Još kad se sjetim ovoga nešto uči kad su bili Penali protiv Irske, jado kao i čitava reprezentacija, uzdaju se u neke nevidljive sile a ovamo nisu ni trenirali penale hehe. Zato nas nigdje nema.
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi