11

Komentari (11)

Sejdo
Jel ovo Šehić sponzorisao članak? hahaha čuj ne treba da brine za "jedinicu" ni kod novog selektora cccc
saju701
Bilo bi dobro vidjeti Sehica u nekoj vrhunskoj ekipi gdje odbrana isto beton onda bi dobio i on jos vise samopouzdanja. Mislim po meni kvalitetan golman ali mora teziti da brani u nekom klubu iz vrhunskih liga.
Arnel925
Ma levat, jeste tu odbranu napravio ali je zato primio dva bezveze. Prosjecan golman u ispod prosjeka ekipi.
@Arnel925, a jesi li ti gledao tu utakmicu i vidio da je primio dva bezvezna gola, garant da govoris bez veze i namjerno jer ti nisi ni gledao tu utakmicu, zato sto ne gotivis Sehica.
Arnel925
Gledao sam utakmicu drug. Drugi gol izletio kao budala nesporazum skroz sa odbranom. Jedino pozitivno kod njega je sto ima reflekse svjetske klase, inače procjena igre nula. Begovic je trenutno na vrhunskom nivou, nemogu da razumijem da takav golman nije broj jedan u našoj reprezentaciji nego neki golman iz skroz prosječne ekipe u Turskoj.
zvjezdan10
@Nogometas zašto bi čovjek spominjao to ako nije gledao tekmu ,kakva ti je to logika
tbra
Jesi li ti pratio itakmice reprezentacije sa behovicem na golu i sehicem? Izgleda da nisi pa lupetas da je begovic bolji. Begovic ne moze prismrditi jedinici u repki pored Sehica.
user1590396893
Nrvjerovatno je kako ovaj čovjek nije napravio neki veći transfer u svojoj karijeri a to je davno zaslužio
Da li ce golman sacuvati svoju mrezu ne zavisi samo od golmana, vec zavisi i od toga kakvi su odbrambeni igraci ispred svoga gola, ja bih radije rekao odbrambeni igraci na celu sa golmanom su sacuvali svoj gol ili nisu. Moze golman biti najbolji na svijetu, ali ako je nikakva odbrana ispred njega, onda ce golman cesto puta vaditi loptu iz mreze, dakle nije sve do golmana.
Celtic
Svi oni tamo igraju kao veliki ali kad dođu u reprezentaciju su mrtve k!te : ) Još kad se sjetim ovoga nešto uči kad su bili Penali protiv Irske, jado kao i čitava reprezentacija, uzdaju se u neke nevidljive sile a ovamo nisu ni trenirali penale hehe. Zato nas nigdje nema.
dzelil
Sehic je na zadnjim okupljanjima bio najbolji pored Sanicanina ne pratis kralju.A penali su lutrija
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti