Ibrahim Šehić zaustavio Višću i društvo
Ovim remijem Bašakšehir je Galatasarayu pružio šansu da dođe na samo šest bodova zaostatka

Kiks vodećeg tima u Turskoj

Ibrahim Šehić zaustavio Višću i društvo

M. Šljivak

Bašakešehir je u 21. kolu turske Super lige ugostio ekipu Erzuruma, a iako je domaćin bio veliki favorit meč je završen bez pobjednika (1:1).

Edin Višća i društvo danas nisu bili na svom nivou. Iako su poveli u 11. minuti autogolom Opsetha koji je nespretno matirao Ibrahima Šehića, na kraju su osvojili samo jedan bod.

Erzurum je do izjednačenja stigao u 75. minuti. Korkmaz je iskoristio neopreznost odbrane domaćeg tima i pogodio je za 1:1.

Iako je do kraja Bašakšehir pokušavao da dođe do pobjede, nije uspio. Ostalo je 1:1 i Erzurum je stigao do velikog boda.

Ibrahim Šehić je odbradio jako dobar meč na golu gostiju, dok je Edin Višća odradio kompletan meč kod Bašakšehira. 

Također, kod Erzuruma je jako dobar meč odigrao Jasmin Šćuk, dok Riad Bajić nije nastupio kod Bašakšehira zbog povrede.

Super liga, 21. kolo:

Bašakšerhir - Erzurum 1:1

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi