Sloga dočekuje Bosnu

Ibrahimović: Biće teško, ali vjerujemo u pobjedu

E. Dindić

Naredno kolo Prve lige FBiH za Slogu iz Simin Hana donosi duel protiv Bosne. 

Ekipa koju vodi Darko Vojvodić će učiniti sve da dođe do pobjede kojom bi zadržala lidersku poziciju, a da optimizma u taboru Sloge ne nedostaje svjedoči i izjava koju je dao Mirel Ibrahimović.

Ovaj mladi napadač Sloge će biti najveća prijetnja po gol gostiju iz Visokog. 

"U nedjelju nam dolazi ekipa iz Visokog, koja je sigurno jako kvalitetna i doći će s namjerom da se nadigrava, te ostvari što bolji rezultat. Mislim da smo mi na domaćem terenu favoriti protiv bilo koje ekipe iz ovog ranga, a u Kupu smo pokazali da se možemo nositi i s jačim ekipama", kazao je Ibrahimović za SportSport.ba, dodavši: 

"Ove sedmice smo se jako dobro trenirali i pripremali se za ovaj susret, jer znamo da će biti jako teško. Nadam se da ćemo pružiti dobru igru i upisati tri boda kako bi ostali na prvom mjestu."

Dobrim igrama u dresu Sloge Ibrahimović se izborio i za poziv u U21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sigurno da sam jako sretan zbog ukazanog povjerenja od strane selektora Marinovića. Nadam se da ću isto opravdati. Želim se zahvaliti mom klubu koji stoji iza mene cijelo vrijeme i koji mi je omogućio afirmaciju. Svakome je čast nastupati za državu koju je rođen", istakao je, između ostalog, Ibrahimović.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi