Ibrahimović: Da sam ranije došao sada bih bio predsjednik Amerike

U svom stilu

Ibrahimović: Da sam ranije došao sada bih bio predsjednik Amerike

E. Čaušević

Fudbaleri Los Angeles Galaxyja sinoć su u gostima slavili protiv Philadelphije Union (3:1), a novi gol postigao je Zlatan Ibrahimović.

Švedski napadač postigao je svoj pet gol u MLS-u, a ovaj put njegov tim uspio je slaviti protiv Philadelphije za koju igra Haris Medunjanin. Ibra je u centru pažnje bio i nakon utakmice jer je u svom stilu dao nevjerovatnu izjavu koja je nasmijala američku javnost.

"Imate sreće što nisam došao prije deset godina jer bih sada bio predsjednik Amerike. Sistem takmičenja? Ne razumijem ga nikako, pričaju stalno o tome Zapad i Istok, ali zaista ne razumijem i želim samo da igram najbolje što mogu", rekao je Ibrahimović.

Top Komentari

Zoilomas
Nezna da u Americi nemozes biti Predsjednik ako nisi rodzen na Americkom tlu! Smjesan Lik
0 10
Ibrakadabara
Ibra je car, on je showman, a ti momak pravopisu daj malo paznje. Ako toliko znas zakone u USA onda bi trebao da znas da se rodzen pise rodjen da se nezna pise ne zna, da se nemozes pise ne mozes. Bez uvrede pozz.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi