Ibrahimović doživio razočarenje: To je tužno, a ne kul...
EPA

Govorio o skrnavljenju statue

Ibrahimović doživio razočarenje: To je tužno, a ne kul...

Dok traje pandemija koronavirusa Zlatan Ibrahimović vrijeme provodi u Švedskoj.

Iskusni fudbaler formu održava trenirajući sa tamošnjim Hammarbyjem, čiji je ujedno jedan od vlasnika, a nije isključeno ni da zaigra za ovaj klub kada mu istekne ugovor s Milanom.

Kazao je to Ibrahimović u razgovoru za lokalne medije, koje je, naravno, interesovalo i šta misli o tome što je danas omražena ličnost u rodnom Malmou. Navijači ovog kluba su već ranije zbog protesta uništili njegovu bronzanu statuu koja je bila smještena pored stadiona.

"To je tužno. Oni koji znaju sve detalje, nikada ne bi uradili nešto slično. Oni koji žele pažnju i žele da mediji pišu o tome jer misle da je to kul, su na dječijem nivou. Mi smo veći od toga. Statua je bila takva kakva je bila, a to što je kip nestao ne znači da je nestala i moja historija. Ona ostaje zauvijek", poručio je Ibrahimović.

Fudbaler Milana je također dodao kako još ne razmišlja o mirovini i da će igrati "sve dok ga tijelo bude slušalo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi