Ibrahimović: Idem u Rusiju, više od toga ne smijem reći

Nije jasno u kojoj ulozi

Ibrahimović: Idem u Rusiju, više od toga ne smijem reći

Učešće Zlatana Ibrahimovića na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiju je predmet debate već mjesecima.

Iako je nakon Eura u Francuskoj saopštio da je završio priču u reprezentaciji, nakon selidbe u MLS čini se da se Ibrahimović predomislio i postoji velika mogućnost da zaigra na Mundijalu u Rusiji.

Pitanje oko odlaska u Rusiju dočekalo je Šveđanina i u popularnom talk showu "Jimmy Kimmell Live". Odgovorio je da ide na Svjetsko prvenstvo, ali ne i na potpitanje u kojoj ulozi, tačnije da li u kopačkama ili običnim cipelama.

"Idem na Svjetsko prvenstvo. Više od toga ne smijem reći, inače će me objesiti. Ali Svjetsko prvenstvo bez mene nije Svjetsko prvenstvo", kazao je Ibrahimović.

Ibrahimović je, podsjetimo, za reprezentaciju Švedske od 2001. do 2016. godine postigao 62 gola u 116 nastupa.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti