5

Komentari (5)

SarajevoHZ
"Ibra i saigrači su poništili gol" ????? Mali savjet za potpisnika ovog teksta: odvojiti minut-dva vremena za kontrolu onoga što napišeš...
hame
Ako ovo nije ruka uz tijelo sta je onda koji k
Shik
Steta.U mnogo slucajeva puno puta se progleda kroz prste cistih kontakt ruku. Al ovdje je nesto drugo kapriciranje protiv covjeka koji i u tim godinama cuda pravi. Sad je plan B sudije.Da ga izblamira i daga kartonise.U par poteza vidim to.Al dace ga majstor opet.
zvjezdan10
Kad debilima daš tehnologiju a oni se ne razumiju, ovakve sudije su smijurija, ovo je samo da tuca kamen, treba im otvorit školu u kojoj će da uče šta je ruka uz tijelo, šta je prirodan položaj ruke pri kretanju unaprijed a šta pri kretanju unazad, ili da igrači ruke u svlačionici ostave..
Ende
Cist gol ponistise... nevjerovatno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.