Ibrahimović je opet oduševio cijeli svijet, ovaj put porukom nakon što je dobio koronu

Zlatan u svom stilu

Ibrahimović je opet oduševio cijeli svijet, ovaj put porukom nakon što je dobio koronu

E. Čaušević

Milan je danas potvrdio da je još jedan igrač ovog kluba pozitivan na koronavirus, te da je riječ o Zlatanu Ibrahimoviću.

Rossoneri su sinoć prvo potvrdili da je Leo Duarte zaražen, a nakon što su se svi igrači testirali ponovo nalazi su pokazali da je i Ibrahimović pozitivan na koronavirus.

Zbog toga neće igrati večeras u Evropskoj ligi, te je odmah otišao u izolaciju koja će trajati dvije sedmice. Mnogi su s nestrpljenjem čekali da se Ibra oglasi jer su znali da će imati komentar na svoj način oko svega.

Iskusni napadač se prije nekoliko trenutaka oglasio na Twitteru i poručio je da se Covid "zeznuo" što je odlučio baš njega da napadne.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Jučer sam bio negativan na testiranju, a danas pozitivan. Nemam nikakvih simptoma. Covid ima hrabrosti za mene izazove, ali to je loša ideja", poručio je Ibrahimović.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mostarac1983
bas ste nepismeni, valjda se kaze Covid ima hrabrosti izazvati me.. a ne ima hrabrosti za mene izazove.. wtf koji je to jezik hebem vas nepismene..
6 0
MontePanda
pa je..mu ne mozete jednu recenicu prevesti kako treba.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti