Ibrahimović: Jednom sam ih srušio i opet ću

Parižani uvjereni u pobjedu protiv Real Madrida

Ibrahimović: Jednom sam ih srušio i opet ću

Endin Čaušević

Napadač Paris Saint Germaina Zlatan Ibrahimović izjavio je da vjeruje da njegova ekipa u srijedu može savladati Real Madrid.

Najbolji strijelac PSG-a svih vremena kazao je da njegova ekipa u dobroj formi dočekuje utakmicu Lige prvaka protiv kraljevskog kluba. Zlatan je do sada u sezoni postigao šest golova, a ne krije da bi volio da sedmi bude protiv Reala.

„Očekujemo da će to biti teška utakmica, ali spremni smo za taj izazov. Još uvijek ne igramo na onom najboljem nivou, ali uvjeren sam da ćemo savladati Real Madrid“, rekao je Ibrahimović.

Zlatan je u dresu Barcelone 2009. godine postigao jedini gol u pobjedi katalonske ekipe protiv Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

„Jednom sam ih 'srušio' i opet ću“, kratko je dodao Šveđanin.

Utakmica trećeg kola Lige prvaka između PSG-a i Real Madrida igra se u srijedu od 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.