Šveđanin oduševio i šokirao sve

Ibrahimović: Lavovi se ne oporavljaju kao ljudi

Endin Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović propustio je finiš sezone Manchester Uniteda zbog teške povrede koljena.

Ibrahimović je povredu zadobio u revanš meču četvrtfinala Evropske lige protiv Anderlechta. Švedski napadač je zbog teške povrede koljena bio primoran da propusti ostatak sezone, a mnogi su objavili da će zbog toga njegov oporavak trajati čak devet mjeseci.

Međutim, Ibrahimović je još jednom uspio iznenaditi sve svoje fanove, jer očito da oporavak ide brže od očekivanog. Samo mjesec dana nakon operacije Ibra već lagano trenira s loptom što je šok za ljekarski tim Uniteda. Sada zaista ne bi bilo iznenađenje da Ibrahimović bude spreman za narednu sezonu.

Ibra je danas na svom Instagram profilu objavio video koji je oduševio njegove fanove, a opis je bio legendaran.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Osjećaj nikada neće nestati. Lavovi se ne oporavljaju kao ljudi", poručio je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije