Ibrahimović otkrio Mbappeov novi klub? "Pitao me i rekao sam mu da ide"

Francuzu ističe ugovor s PSG-om

Ibrahimović otkrio Mbappeov novi klub? "Pitao me i rekao sam mu da ide"

A. Čaušević

Kylian Mbappe je ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora te ima pravo da potpiše za bilo koji klub bez da se konsultuje s PSG-om.

Mbappe je jedan od najboljih igrača svijeta, Francuz ima tek 23 godine, a u karijeri je uspio mnogo toga.

Posljednje četiri sezone nastupa za PSG, a od ljeta bi se to vrlo lako moglo promijeniti jer mu ističe ugovor i može otići kao slobodan igrač.

Već duže vremena kao njegov novi klub se spominje Real Madrid. Ljetos je PSG odbio 180 miliona, ali Kraljevi nisu odustali te će ponovo vratiti po francuskog dragulja.

O budućnosti Mbappea govorio je i Zlatan Ibrahimović koji mu je savjetovao da ode u Real Madrid.

"Mbappe u Real? Samo on može odgovoriti na to pitanje. Zavisi šta želi. Ja bih otišao, ali da sam na mjestu PSG-a, zadržao bih ga", kazao je Zlatan te nastavio:

"PSG hoće da ga zadrži, ali on neće da ostane. Mislim da je tu i drugih klubova koji ga žele. Neko ko ne želi da uzme Mbappea, a ima novac, onda je u pogrešnom poslu."

"Pitao me šta ja mislim, i rekao sam mu: 'Da sam ja ti, otišao bih u Real'."

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Imao sam priliku da igram u različitim timovima, u različitim zemljama i tako sam napredovao. Igrati kod kuće cijelu karijeru je lako, ali ako spakuješ kofere i odeš u neki drugi klub to je avantura", poručio je Šveđanin bh. korijena.

Mbappe je već sada ima učinak od 19 golova i 15 asistencija. Nema sumnje da će do kraja sezone dodatno popraviti svoje brojke. Ko ga uspije dovesti u svoje redove sigurno će dobiti možda i najbolje moguće pojačanje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehinaldo
On je rodjen za sami vrh ako to hoce mora u real bez uvrede ali real je real
13 2
Klicko
korak unazad u karijeri a i nisi neki igrac kilijane brate
2 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi