Nezadovoljni Messi nakon emisije poslao poruku Carragheru: "Nazvao me magarcem"
Foto - EPA / Screenshot

Carragher otkrio

Nezadovoljni Messi nakon emisije poslao poruku Carragheru: "Nazvao me magarcem"

M. Šljivak

Legendarni fudbaler, a sad komentator Sky Sportsa Jamie Carragher, otkriva kako je na početku sezone dobio zanimljivu poruku od Lionela Messija.

Birajući tim godine Carragher je izostavio Messija, iako smatra da je najbolji svih vremena, a zatim je otkrio da mu je Leo na početku sezone poslao poruku u kojoj ga je zbog stavova nazvao magarcem.

"Ranije ove sezone imao sam opasku kako Ronaldo nije dobro pojačanje za United i kao primjer sam naveo Messija, jer nisam vjerovao ni da je on pravo pojačanje za PSG",rekao je Carragher i nastavlja priču:

"Nakon emisije 'Fudbal ponedjeljkom' dobio sam privatnu poruku na Instagramu. Bio je to lično Messi. Neću javno pokazati poruku, ali doslovno me nazvao magarcem", istakao je Carragher uz smijeh.

Na kraju je legendarni defanzivac poručio Messiju.

"On gleda 'Fudbal ponedjeljkom' i nadam se da gleda i utakmice petkom jer, Lionel, obožavam te. Najveći si igrač svih vremena i prihvatam da sam ispao magarac. Ipak, ne možeš ući u moj tim. Nisi igrao dobro bez obzira što si osvojio Copa America tokom ljeta. Nije dovoljno da izostavim Salaha iz ekipe", poručio je Carragher.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon svega Carragher je na društvenim mrežama poručio:

"Počastvovan sam što me je legendarni Lionel Messi nazvao magarcem".

Top Komentari

Ecosport
Messi zasluženo dobije Zlatnu loptu i ti ga ne staviš u tim godine. Naravno da si magarac.
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi