Ibrahimović: Mourinho će nam nedostajati večeras

PSG dočekuje Chelsea

Ibrahimović: Mourinho će nam nedostajati večeras

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a večeras u okviru osmine finala Lige prvaka na domaćem terenu igraju protiv Chelseaja.

Napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović pred večerašnju utakmicu kazao je da mu je žao što Jose Mourinho više nije trener londonske ekipe.

"Vjerujem da će Mourinho svima nedostajati, ali sam siguran da će se brzo vratiti na trenersku klupu. Ne znam da li je trebao dobiti otkaz, kada ide dobro svi su sretni, kada ne ide onda je kriv trener", rekao je Ibrahimović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

On je dodao na kraju da se igrači ne trebaju zamjerati treneru, aludirajući na situaciju u svlačionici Chelseaja kada je Mourinho imao sukob s nekoliko fudbalera Plavaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi