Ibrahimović odlučio da napusti Milan, a već se zna gdje će nastaviti karijeru

Vraća se u Švedsku

Ibrahimović odlučio da napusti Milan, a već se zna gdje će nastaviti karijeru

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović se uspio oporaviti od povrede, te je sinoć igrao nekoliko minuta u meču SPAL-a i Milana.

Iskusni napadač u Milan je stigao početkom ove godine kao slobodan igrač i potpisao je ugovor do kraja sezone. Iako je pokazao da i sa 38 godina može biti veliko pojačanje očito je da se Ibra neće dugo zadržati na San Siru.

Sky Sports je objavio danas da je Ibrahimović saopštio čelnicima Milana da neće produžiti ugovor, te da će na kraju ove sezone napustiti klub. Iako u oktobru puni 39 godina Ibrahimović još uvijek ne razmišlja o penziji.

Navodno, Ibrahimović je donio odluku da se vrati u Švedsku kada mu 31. avgusta istekne ugovor. Ibra će najvjerovatnije potpisati za Hammarby s kojim je trenirao dok je trajala pauza u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović je od povratka u Milan odigrao 11 utakmica, te je postigao četiri gola.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi