Ibrahimović prisustvovao treningu Uniteda, pa poručio: Niko nije kvalitetan kao ja!

Zlatan u svom stilu

Ibrahimović prisustvovao treningu Uniteda, pa poručio: Niko nije kvalitetan kao ja!

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović prisustvovao je treningu Manchester Uniteda u Los Angelesu.

Ekipa koju sa klupe predvodi Jose Mourinho ovih dana boravi u Sjedinjenim Američkim Držvama gdje se sprema za novu sezonu.

Crveni đavoli su jučer trenirali na terenima UCLA koledža, a baš u toj blizini je smještena i ekipa Los Angeles Galaxyja, te je Zlatan odlučio da posjeti svoje nekadašnje saigrače iz Manchestera.

Ono što je vidio na treningu ga je impresioniralo, ali ipak je morao reći da kvalitet sadašnjih igrača Uniteda nije ni blizu njegovom.

"Zdravo svima, pogodite ko se vratio? Gledajući trening Manchester Uniteda vidio sam mnogo kvaliteta, ali ne kvaliteta kakvog ja posjedujem", poručio je Zlatan putem Instagrama svojim fanovima pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bilo je lijepo vidjeti momke i vidjeti kako su sretni i treniraju dobro. Budite spremni za ovu sezonu jer će se nešto posebno dogoditi. Dakle, sve najbolje u ovoj sezoni i uživajte".

Podsjetimo, Zlatan je bio član Manchester Uniteda od 2016. do početka ove godine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti