Ibrahimović je spreman za iznenađujući potez

Uskoro bi sve trebalo biti potvrđeno

Ibrahimović je spreman za iznenađujući potez

Samir Mlaćo

Zlatan Ibrahimović se vraća u nogometnu reprezentaciju Švedske.

Iskusni napadač u 39. godini igra sjajno u Milanu, te je sada spreman za povratak u selekciju Švedske nakon što se prije pet godina povukao.

Sky sport tvrdi da će Ibrahimović naći svoje mjesto na spisku selektora Jannea Andersona za duele sa Gruzijom, Kosovom i Estonijom.

Popularni Ibra je nedavno produžio ugovor sa Milanom do ljeta 2022. godine, te očigledno planira još igrati.

Ibrahimović je odlučio da ostane još jednu sezonu na San Siru, te će ponovo zaraditi sedam miliona eura.

Iskusni 39-godišnji golgeter je u tekućoj sezoni na 14 mečeva Serije A postigao 14 golova i svojim je dolaskom razdrmao cijeli tim koji je na iznenađenje mnogih trenutno drugi u Seriji A sa šampionskim ambicijama.

Za reprezentaciju Švedske je upisao 116 nastupa i dodao 62 pogotka.

Top Komentari

Mele
Jos juce je ovo selektor komentarisao na Svedskoj tv, rekao je da je igrac koji se prilagodio igri u mnogim klubovima, isto ocekuje da bude i sada kad je ponovo pozvan. Potvrdjeno je to, pisite slobodno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi