Ibrahimović: Serija A je za mene najbolja liga

Ali neće se vratiti u Italiju

Ibrahimović: Serija A je za mene najbolja liga

Edmir Škorić

Napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović vjeruje da je italijanska Serija A najbolja liga na svijetu.

Ibrahimović je u Seriji A igrao za Juventus, Inter i Milan, a danas brani boje francuskog PSG-a. Smatra da je Serije A najbolja liga na svijetu.

"Serija A je mjesto gdje sam postao poznat - u Juventusu. Nisam bio zvijezda u Ajaxu, sve se promijenilo kad sam došao u Juventus. Svijetu sam otvorio oči, vidjeli su me. U Seriji A sam igrao za tri velika kluba, osvajao sam naslove i igrao od 2004. do 2012. godine. I dalje je to najbolja liga za mene", otkrio je Zlatan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović se povezivao ponovo s Milanom, no nedavno je istakao da se neće vraćati u Italiju, a sada je aktivna priča o njegovom odlasku u Sjedinjene Američke Države.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti