Ibrahimović skinuo dres i dao ga dječaku: "Evo ti, ali ćeš morati da..."

Gospodski potez uz jedan uslov

Ibrahimović skinuo dres i dao ga dječaku: "Evo ti, ali ćeš morati da..."

Admin Čaušević

Zlatan Ibrahimović je svojim igrama na terenu stekao simpatije širom svijeta. Dugo godina je svoje fudbalsko umijeće demonstrirao u Evropi, a sada to radi u SAD-u.

Ibrahimović nastupa za La Galaxy, a zašto su tribine stadiona na mečevima tog tima ispunjene upravo je zaslužan Šveđanin bh. korjena.

Za vikend je LA Galaxy igrao protiv Portland Timbersa, a gestom poslije utakmice popularni Ibra je pokazao zašto je potpuno drugačiji od ostalih.

Poslije utakmice jedan kada je ulazio u svlačionicu dres mu je tražio jedan od dječaka koji navija za protivnički tim.

Ibrahimović je napravio gospodski potez. Skinuo je dres, ali je i dječaku poručio da majicu s obilježjima Portland Timbersa zamijeni s onom koju je dobio.

Inače, Galaxy je slavio s 2:1. Strijelac golova za domaće bio je Ibrahimović, oba puta je pogodio iz penala.

Top Komentari

ddady
Kad covjek udje na vas portal, isto da je usao na portal zite stampe. Cuj ali rekao mu je da... Pa sad mi da otvaramo, jedite go Vna ba vise
3 0
karlhajncbrazzzo
Moraćete malo više novinarskog znanja da uložite ili ćemo...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti