Stativa spriječila Ibrahimovića da postigne najbolji gol u karijeri!

Kakav majstor

Stativa spriječila Ibrahimovića da postigne najbolji gol u karijeri!

Endin Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović još jednom je bio junak LA Galaxyja.

Ibrahimović je sinoć donio svom timu pobjedu protiv Portland Timbersa (2:1), a zanimljivo da je švedski napadač oba gola postigao iz penala.

Drugi gol je sve oduševio jer je Ibra izveo panenku, te Amerikance još jednom "bacio" u trans. No, u prvom dijelu Ibrahimović je bio milimetar od toga da postigne jedan od najljepših golova u karijeri.

On je u 14. minuti izveo kung fu udarac, a lopta je nažalost svih na tribinama pogodila stativu i odbila se u teren. Treba samo napomenuti da Zlatan ima 37 godina, ali igra fantastično.

Top Komentari

Chepich
Covjek dao go sa pola terena škaricama, ali ne, ovo bi mu bio go karijere...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi