Ibrahimović tražio hitan sastanak s Gazidisem

Zanima ga samo jedna tema

Ibrahimović tražio hitan sastanak s Gazidisem

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović ove zime odlučio se vratiti u Milan nakon što mu je istekao ugovor s LA Galaxyjem.

Ibrahimović je u Milanu igrao s dosta uspjeha prije skoro deset godina i odlučio je da se vrati na San Siro i potpiše ugovor do kraja ove sezone. Već u prvih nekoliko nastupa pokazao je da će biti veliko pojačanje iako već ima 38 godina.

U Milanu već sada razmišljaju o tome da ponude Ibrahimoviću ugovor na još godinu dana, ali su u problemu zbog turbulentnosti u klubu nakon što će klub vjerovatno napustiti Zvonimir Boban i Paulo Maldini koji su i nagovorili Zlatana da se vrati na San Siro.

Italijanski mediji prenose da će Ibrahimović danas održati razgovor s izvršnim direktorom Ivanom Gazidisem kako bi saznao da li će klub računati na njega i naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović je tražio hitan sastanak s Gazidisem jer želi vidjeti da li su odlasci Bobana i Maldinija ugrozili njegovu situaciju u Milanu. Odluka o njegovom ostanku trebala bi biti uskoro poznata.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi