Ibrahimović u Seriji B? "Dobro nam došao..."
Foto: EPA

Delfini se našalili

Ibrahimović u Seriji B? "Dobro nam došao..."

Šveđanin Zlatan Ibrahimović u zimskom prijelaznom roku će se najvjerovatnije vratiti u evropski fudbal.

Bez obzira što mu je već 38 godina, Ibrahimović nema namjeru prekinuti karijeru i uveliko se špekuliše koje će biti njegovo naredno odredište nakon što sljedećeg mjeseca okonča epizodu u MLS-u.

Mnoštvo je klubova koji bi željeli dovesti Ibrahimovića, pominju se Milan, Bologna, Napoli..., a u jeku špekulacija navijači su se našalili da će i Pescara iz Serije B uskoro biti povezivana sa veteranom.

Nije trebalo dugo čekati da stigne odgovor iz ovog kluba. Pescara je, naime, poželjela dobrodošlicu Ibrahimoviću u njihovom klubu, a preko "photoshopa" su se postarali da javnosti pokažu kako Ibri stoji novi dres.

Naravno, riječ je o šali. Iako u poznim igračkim godinama, Ibrahimović je igrama u MLS-u pokazao kako još nije za 'staro gvožđe' i da i dalje može igrati na najvišem nivou.

Top Komentari

rabodimis
As
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti