Cassano najavio Ibrin transfer: Sve će zavisiti od ugovora
EPA

Igrali su zajedno u Milanu

Cassano najavio Ibrin transfer: Sve će zavisiti od ugovora

Krajem ove godine Zlatan Ibrahimović (38) će biti bez angažmana.

Legendarnom švedskom napadaču će u decembru isteći ugovor koji ima s Los Angeles Galaxyjem, a kako nema namjeru ostajati u MLS-u, sve se više u medijima govori o njegovoj budućnosti.

Iako već u poznim igračkim godinama, mnoštvo je klubova koji bi željeli dovesti Ibrahimovića, a jedan od onih s kojim se povezuje intenzivno je i Milan.

Da je upravo Ibrahimović tip igrača kakav je u ovom trenutku potreban Milanu mišljenja je i Antonio Cassano, vjerujući da bi iskusni napadač prihvatio ponudu pod određenim uvjetima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ibrahimović je jedina nada da Milan postane bolji. Saigrače čini boljim, a donio bi i entuzijazam u ekipu. Mislite da ne bi došao? Ja sam siguran da bi pristao, ako bi mu dali ugovor na godinu i pol", rekao je Cassano.

Na San Siru je Ibrahimović već imao priliku igrati, a osim Milana, od klubova iz Serie A još ga žele Bologna, Napoli i Inter.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti