Ibrahimović zagolicao maštu navijača Ajaxa

Najavio povratak u slavni klub

Ibrahimović zagolicao maštu navijača Ajaxa

Popularni švedski napadač Zlatan Ibrahimović najavio je mogući povratak u ekipu Ajaxa.

On je za slavni klub iz Holandije igrao od 2001. do 2004. godine, a u nagradnoj igri Ajaxa odlučio je pokloniti svoj potpisani dres uz poruku navijačima.

"Pozdrav za sve navijače Ajaxa. Drago mi je što vas ponovo čujem. Ko zna, možda sljedeće sezone ovo bude moj dres. Vi imate šansu da ga osvojite, a ja vam želim sve najbolje i nadam se da će Ajax osvojiti mnogo trofeja u budućnosti bio ja tu ili ne", rekao je Ibrahimović u video klipu.

Podsjetimo da Zlatanu ugovor sa PSG-om ističe na kraju sezone, a trenutno se mnogi klubovi pominju kao moguća nova destinacija ovog šveđanina.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi