Ibrahimović: Želim da idem, Sloga je na potezu!

Mirel Ibrahimović ima ponude iz Premijer lige BiH

Ibrahimović: Želim da idem, Sloga je na potezu!

M. Šljivak

Sjajni fudbaler Sloge iz Siminog Hana Mirel Ibrahimović važi za jednog od najboljih napadača Prve lige Federacije.

Ovaj 20-godišnji napadač je igrama u prvom dijelu sezone privukao pažnju većih klubova. Za njegove usluge su zainteresovani klubovi iz Slovenije i Češke, ali i timovi iz Premijer lige BiH.

Ibrahimović želi otići iz Sloge ovog januara, ali za sada postoji problem oko dogovora sa ekipom iz okoline Tuzle, što je za SportSport.ba potvrdio i ovaj mladi napadač.

"Imam dvije konkretne ponude iz Premijer lige BiH. Zadovoljan sam uslovima koje mi nude, ali postoji "problem" oko dogovora sa Slogo. Ipak, poznavajući ljude u klubu, vjerujem da će uskoro doći do dogovora", rekao je Ibrahimović za SportSport.ba.

Jedina želja je dalji napredak u karijeri ovog mladog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Jasno je da mi je želja veći i jači rang. Svojim igrama sam dokazao da sam prevazišao Prvu ligu. Nemam više nikakvog motiva da igram u ovom takmičenju i to sam objasnio ljudima iz kluba. Nadam se da ćemo uskoro naći zajednički jezik. Dali su mi puno, ja sam se njima odužio igrama na terenu. Želim da idem dalje, jer za mene ostanak u Prvoj ligi znači stagniranje. Želim da napredujem što više", rekao je Ibrahimović.

Mirel Ibrahimović je ove sezone nastupio u 14 utakmica za Slogu. Postigao je sedam golova uz pet asistencija, a Sloga je čak četiri pobjede ostvarila zahvaljujući njegovim pobjedničkim golovima.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi