Ibrahimović: Želio sam ući, zabiti gol i pred Curvom slaviti kao Bog!

Nije oduševljen

Ibrahimović: Želio sam ući, zabiti gol i pred Curvom slaviti kao Bog!

E. Škorić

Zlatan Ibrahimović imao je danas novi debi u dresu Milana, ali njegov povratak nije pomogao Rossonerima.

Milan je odigrao 0:0 sa Sampdorijom na San Siru, a Zlatan je igrao od 55. minute. Silno je želio pogodak, ali nije uspio zatresti mrežu gostiju iz Đenove.

"Mogao sam osjetiti puno adrenalina, osjećaja i osjećaja koje sam nosio sa sobom devet ili 10 godina", rekao je Ibra za Sky Sport Italia, dodavši:

"Želio sam da izađem na teren, da zabijem gol i da ispred Curve slavim kao Bog!".

„Vidite da timu nedostaje samopouzdanje i agresivnost u postizanju golova, pa nismo toliko učinkoviti. Moramo razumjeti šta treba učiniti kako bismo iz ove ekipe izvukli najbolje. Ovdje sam već četiri dana i pokušat ću sve što je moguće da Milan ponovno krene. Ovdje nedostaje vjere", dodaje švedski napadač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović ima 38 godina, a predstavljen je zajedno s 20-godišnjim Rafaelom Leaom.

"Pokušavao sam mu objasniti pokrete koje treba napraviti, sve to dolazi iz iskustva. Navijači nisu zadovoljni, ali moramo i dalje raditi i razmišljati pozitivno", zaključio je Ibrahimović.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Emir
Dao bog da slomis nogu odma u iducem mecu i to otvoreni prelom potkoljenice. Amin
2 6
Poredjuje sebe sa bogom ali cest puta i samog sebe zove bogom, osilio se je mnogo, bog mu je dao ali bog mu moze i uzeti, veoma je ekstremno prepotentan, tako ti je to kad se cigo pomami, to su geni i krv, a geni i rv nisu voda. Svaka cast njemu kao igracu ali njegova prepotentnost svakome smeta, daj Ibro spusti se malo na zemlju, pokusaj da ateriras na zemlji, treba covjek biti makar skroman u svojim izjavama, jer skromnost je vrlina koju nema svako.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi