Ibrahimovića pitali da li je upoznao kralja Jamesa, a on urnebesno odgovorio

Šveđanin u svom stilu

Ibrahimovića pitali da li je upoznao kralja Jamesa, a on urnebesno odgovorio

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je već nekoliko mjeseci centralna figura sportske javnosti u Sjedinjenim Američim Državama, a svaki put se potrudi da u izjavama da nekog novog "materijala" za novinare.

Nedavno je Ibra došao do nevjerovatnog učinka jer je postigao svoj 500. gol u karijeri, ali je poručio da se tu ne želi zaustaviti. Švedski napadač i danas je u centru pažnje nakon što su ga američki novinari pitali da li je Zlatan poznao kralja LeBrona Jamesa.

James je prije nekoliko mjeseci doselio u Los Angeles nakon što je odlučio da svoju karijeru nastavi u Lakersima. Ibrahimović je na kraju u svom stilu odgovorio na ovo pitanje, a još jednom uspio je dobro nasmijati prisutne novinare.

"Ne, nije nije me još upoznao", poručio je napadač LA Galaxyja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi