Ibrahimovićeva statua skroz porušena, oko glave zamotan navijački šal

Novi incident u Malmeu

Ibrahimovićeva statua skroz porušena, oko glave zamotan navijački šal

E. Škorić

U švedskom Malmeu ne praštaju Zlatanu Ibrahimoviću, pa su u tom gradu nastavili da ruše njegovu statuu.

U njegovom rodnom gradu teško su prihvatili vijest da je Zlatan kupio pola dionica švedskog nogometnog kluba Hammarbyja, pa već neko vrijeme uništavaju statuu koja mu je posvećena.

Prethodno je sa statue otkinut nos, ofarbana jeu bijelo, potom je slomljena noga, a sada je ista skroz porušena i bačena na pod.

Zanimljivo da su akteri incidenta statui postavili šal švedske reprezentacije oko glave.

Ibrahimović je nedavno potpisao za Milan u kojem će provesti ostatak sezone, a nakon bogate i velike karijere, najmanje što su u njegovom gradu mogli da urade jeste da barem ispoštuju statuu koja mu je posvećena.

Promo

Top Komentari

Horde
"Ibrahimović je nedavno potpisao za Milan u kojem će provesti ostatak sezone, a nakon bogate i velike karijere, najmanje što su u njegovom gradu mogli da urade jeste da barem ispoštuju statuu koja mu je posvećena." Ti novinaru si idiot. Pored svog kluba on uloži pare u suparnički klub i treba li bi ovi aplauz mu dati. Ne rise, najmanje što je mogao jest pojasniti a ne ******i šutiti. Nek su je srušili.
5 8
tuzlaak
Supački je to odradio... idiot
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti