Ibraković doveo bh. fudbalera u Kapfenberg

Prvo pojačanje za KSV

Ibraković doveo bh. fudbalera u Kapfenberg

Danijel Majkić od naredne sezone će igrati za austrijski Kapfenberg kojeg vodi Abdulah Ibraković. 

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine se na Ibrakovićev poziv odlučio priključiti Kapfenbergu, a u redove ovog drugoligaša dolazi nakon što je prethodno igrao u Slovačkoj za Zlate Moravce. 

Ibraković je sa Majkićem imao priliku sarađivati još u prošlosti dok je trenirao Velež i vrlo dobro je upoznat sa njegovim igračkim kvalitetama, a Kapfenberg je ovom 28-godišnjem Banjalučaninu deveti klub u dosadašnjoj karijeri. 

Prije epizode u Slovačkoj igrao je još za Al-Ahli Ben, Schachtjor, Baltiku, Samaru, Leotar, Velež i Proleter iz Teslića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi