Ibraković se vraća u Austriju?

Kandidat za trenera BW Linza

Ibraković se vraća u Austriju?

Edmir Škorić

Bh. stručnjak Abdulah Ibraković vjerovatno će ponovo voditi klub u Austriji.

Ibraković je krajem prošle sezone raskinuo sa Kapfenbergom, a čini se da će i u narednom periodu biti trener jednog austrijskog drugoligaša.

Nekadašnji trener bh. klubova Veleža, Čelika, Slobode i sportski direktor Sarajeva spominje se kao jedan od glavnih kandidata za klupu Blue-Weiss Linza.

Navodno je Ibraković na dobrom putu da bude imenovan za trenera ekipe iz Linza, a pored njega u opticaju uprave Blue-Weissa je i Gerald Scheiblehner.

BW Linz je trenutno pretposljednji tim u austrijskoj Drugoj ligi sa 13 bodova nakon 18 kola, pa bi Ibraković vjerovatno za cilj imao da spasi klub ispadanja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi