Ibraković visokom pobjedom debitovao na klupi Kapfenberga

Kapfenberg slavio sa 6:0

Ibraković visokom pobjedom debitovao na klupi Kapfenberga

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački fudbalski stručnjak Abdulah Ibraković ubjedljivom pobjedom je debitovao na klupi austrijskog Kapfenberga. 

Nekadašnji sportski direktor Sarajeva prije nekoliko dana je sjeo na klupu austrijskog drugoligaša s kojim je početkom sedmice počeo pripreme. Već danas izabranici Abdulaha Ibrakovića odigrali su i svoj prvi pripremni susret sa austrijskim niželigašem Mollnom i stigli su do ubjedljive pobjede. Slavio je Kapfenberg sa 6:0.

Strijejelci su bili Bahtić, Arimany, Frieser, Brugger, Grubesić i Freyer, a treba podsjetiti da je Ibraković u dosadašnjoj trenerskoj karijeri između ostalog vodio Slobodu, Velež i Čelik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi