Ibričić: Bolji smo od Dinama

Ibričić: Bolji smo od Dinama

Hajduk je postigao tri gola u revanšu finala Kupa Hrvatske, ali ni to nije bilo dovoljno da se Dinamu uzme trofej. „Bili“ su poraženi nakon izvođenja jedanaesteraca.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Senijad Ibričić ove je sezone bio jedan od najboljih igrača u bijelom dresu Hajduka, a nakon susreta nije krio razočaranost.

"Dokazali smo još jednom da smo bolji od Dinama i da su neke druge stvari odlučivale o tome ko će osvojiti ovaj Kup. Svi smo duboko vjerovali da se možemo vratiti i bili smo sasvim blizu, ali nismo imali sreće. Možda smo nakon 3:0 trebali napasti i zabiti još jedan gol, ali bojali smo se da ne primimo gol i tako sve pokvarimo. Dinamovci stvarno ništa nisu napravili, nisu praktično imali ni jednu priliku", rekao je Senijad Ibričić.

Ibričiću bi ova sezona u Hajduku vrlo lako mogla biti i posljednja, s obzirom da su interes za uslugama reprezentativca Bosne i Hercegovine pokazali Hamburg i Borussija Dortmund.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.