Ibričić: Ćiro je broj jedan
Senijad Ibričić

Reprezentativac BiH ostaje u Hajduku

Ibričić: Ćiro je broj jedan

Iako se nagađalo o njegovom mogućem odlaku sa Poljuda, reprezentativac Bosne i Hercegovine najvjerovatnije će i naredne sezone braniti boje Hajduka.

Splićani su za reprezentativca BiH postavili cijenu od pet miliona eura, koliko bi neki drugi klub koštao transfer Ibričića. Hamburg je najozbiljniji kandidat za dovođenje sjajnog virtuza sredine terena, ali Ibričić je kazao kako će najvjerovatnije ipak ostati u Hajduku još neko vrijeme.

“Imao sam osjećaj da me Hajduk želi prodati, iako mi niko iz kluba nije to potvrdio. Zato uporno ponavljam da sam zadovoljan u Hajduku i da želim ovdje ostati i osvajati trofeje”, rekao je Ibričić za Jutarnji.

Ibričić je dodao da bi bilo “kao iz snova” kada bi naredno ljeto ostvario transfer nakon što Hajduk osvoji prvenstvo, a reprezentacija Bosne i Hercegovine izbori plasman na Svjetsko prvenstvo.

”Kad vam je trener Ćiro Blažević, onda je to za svakog fudbalera posebna privilegija. Ćiro je u svakom slučaju broj jedan od svih trenera koji su me trenirali. Iako i drugi imaju velike zasluge, Petković u Zagrebu, te Vučević i Miše danas u Hajduku”, nahvalio je svog selektora Ibričić.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti