Ibričić dvostruki strijelac

Hajduk "razbio" Croatiju

Ibričić dvostruki strijelac

Edmir Škorić

Hajduk je na Poljudu naprosto "razbio" Croatiju Sesvete sa šest komada, a vlasnik dva gola je i naš reprezentativac Senijad Ibričić.

Vejić se nakon kornera kojeg je izveo Maloča najbolje snašao pred vratarom Radošom, te loptu ugurao u praznu mrežu za 1:0. Do kraja prvog dijela "bili" su povisili svoju prednost i to preko našeg reprezentativca Senijada Ibričića. Naime, golmanu Radošu lopta je ispala iz urku, Maloča je potom loptu progurao na drugu stranu do Ibričića, a bivši ofanzivac Zagreba s lakoćom pogodio praznu mrežu.

Paraiba je u nastavku (52. minuta) povisio na 3:0 i napravio oduševljenje Torcide na Poljudu. Tomasov je centrirao na glavu Brazilca koji posprema loptu u mrežu Radoša. Četvrti gol pao je dvadeset minuta kasnije kada je Sharbini asistirao Ibričiću, koji ovoga puta glavom postiže pogodak.

Ibričić je u 75. minuti izašao umjesto Vukušića, a upravo mladi Hajdukov veznjak u prvom kontaktu sa loptom pogađa za visokih 5:0. Potpuni debakl Croatije stigao je u 84. minuti. Penal je iskroistio Anas Sharbini.

U Vinkovcima bodove su podijelili Cibalia i Osijek. Gosti iz Osijeka poveli su u 14. minuti preko Barišića koji je sa pola metra pogodio praznu mrežu. Poravnanje je stiglo u 50. minuti. Lukačević je ubacio a Pavličić pogodio.

Utakmicu bez golova odigrali su Varteks i Slaven Belupo, a minimalnu pobjedu ostvarili su Riječani na Kantridi protiv Istre. Gosti iz Pule jedini su pogodak primili u 42. minuti. Hrvoje Štrok je pogodio za pobjedu Rijeke.

15. kolo HNL-a:
Cibalia - Osijek 1:1
Hajduk - Croatia S. 6:0
Rijeka - Istra 2:0
Varteks - Slaven Belupo 0:0
rn rn rnrn rn rnrn

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti