Ibričić i Zec nastavili "zabijati"

HNL, 20. kolo

Ibričić i Zec nastavili "zabijati"

Adnan Beganović

U 20. kolu hrvatskog fudbalskog prvenstva Bosanci su ponovo bili fenemenalni. Hajduk je uz po jedan pogodak naših  reprezentativaca, Senijada Ibričića i Mladena Bartolovića promarširao Zaprešićem, dok je Šibenik uz pogodak Zeca odigrao bez pobjednika sa Osijekom.

Hajduk je u Zaprešić došao kao lider i tako se ponašao na terenu. „Bili“ su slavili 4:0, a među boljima je bio Senijad Ibričić. Splitska momčad povela je u 10. minuti golom Gabrića, da bi na 2:0 povisio Ibričić, nakon što je poslije centaršuta Šerića sjajno primio loptu na desnu nogu, a onda iz poluvoleja ljevicom zatresao mrežu domaćeg golmana. Treći pogodak postigao je Andrić iz slobodnjaka, dok je tačku na i stavio Mladen Bartolović.

Inter – Hajduk 0:4

 

Šibenik i Osijek su remizirali, a u dresu kluba sa Šubičevca opet je najbolji bio Ermin Zec. Naš reprezentativac je postigao jedini pogodak za Šibenika iz jedanesterca u stilu nekadašnjeg češkog reprezentativca, Panenke.

U ostalim susretima 20. kola HNL-a Sesvete su poražene od Zagreba, Cibalija je bila bolja od  Varteksa, a Rijeka od Zadra. Večeras igraju Dinamo i Slaven Belupo.

Rezultati 20. kola:
Inter – Hajduk 0:4
Rijeka – Zadar 2:1
Cibalija – Varteks 1:0
Sesvete – Zagreb 1:3
Šibenik – Osijek 1:1

Poredak: Hajduk 44, Dinamo 39 (-1), Slaven 31, Šibenik 29, Rijeka 29

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.