Ibričić: Ne idem nigdje sad kad dolazi Bilić

Ibričić: Ne idem nigdje sad kad dolazi Bilić

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić postao je novi trener Senijada Ibričića u Lokomotivu iz Moskve.

"Znali smo.... Već se danima priča o tome, tako da nije bilo iznenađenja. Ovdje svi znaju tko je Bilić, znaju da je jedan od najboljih trenera. Svi znamo kakav je Bilić čovjek i trener. Upoznao sam ga dok je vodio mladu hrvatsku reprezentaciju u koju je i mene zvao", rekao reprezentativac Bosne i Hercegovine za Index.

 

Lokomotiv je sezonu završio ispod očekivanja, no momčad, čiji napad predvode ruski reprezentativci Pavljučenko i Sychev, ima kvalitetu za nešto više, a uz još poneko pojačanje i za evropski iskorak.

 

"Bilić dolazi u odličan klub, s dobrom ekipom, koji ima odlične uslove za rad i puno novca. Predsjednica ima velike ambicije, želi što bolje rezultate i to je pokazala upravo dovođenjem Bilića. Sada je sve na treneru, ali mislim da će Bilić imati momčad koja može do vrha", kaže Ibričić i dodaje:

 

"Imam još dvije godine ugovora i nisam ni pomišljao na odlazak iz Lokomotiva. Ovdje imam odlične uslove i ne mislim otići, pogotovo ne sada kad dolazi Bilić", zaključio je Ibričić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.