Ibričić: Ponosan sam zbog nagrade

Najbolji igrač tmurne Hajdukove jeseni

Ibričić: Ponosan sam zbog nagrade

Adnan Beganović

Nakon što su ga novinari koji prate Hajduk proglasili za najboljeg igrača jeseni splitske momčadi, Senijad Ibričić je istakao da mu je ovo priznanje jedno od najdražih u karijeri.

"To je jedno od najvećih priznanja koje igrač Hajduka može dobiti. Bilo bi mi sigurno još puno draže da su i uspjesi naše momčadi bili bolji ove jeseni, no s obzirom na posljednje nastupe siguran sam da ćemo biti puno bolji na proljeće", rekao je Ibričić za hrvatske medije i dodao:

"Veseli me posebno što je svih 11 novinara jednoglasno odabralo mene, znači da sam doista zadovoljio različitom ukusima. Nije me iznenadila činjenica što je na drugom mjestu Ivan Strinić, odigrao je vrlodobru jesen, baš kao i Mirko Oremuš koji je s Danijelom Subašićem na trećem mjestu. Veliki broj novinara je sudjelovao u izboru, što potvrđuje vrijednost ocjene."

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti