Ibričić razveselio »Poljud»
ibričić dao pobjedonosni gol za Hajduk

Završen turnir u Splitu

Ibričić razveselio »Poljud»

Nogometaši Hajduka turnir u Splitu završili su na drugom mjestu odmah iza Nacionala. «Bili» su nakon poraza u prvom meču u drugom nadigrali favorizovani Blackburn sa 1:0 golom Senijada Ibričića, bh. reprezentativca.

Ibričić je u 12. minuti uzeo loptu na svojoj polovini, a zatim je nakon duplog pasa sa Tomasovim sa vrhu šesnaesterca pogodio gol Robinsona.

Imali su domaći do kraja još nekoliko prilika, ali su imali i gosti. Najbolju je propustio Diuf koji se spetljao u dobroj prilici, svega nekoliko metara od gola Hajduka.

Hajduk je završio kao drugi sa 3 boda, jednim manje od Nacionala i dva više od Blackburna.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti