"Icardi je zvijer u šesneastercu"

Trener Cagliarija nakon meča

"Icardi je zvijer u šesneastercu"

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Intera sinoć su na gostovanju savladali Cagliari sa 3:1 u okviru 14. kola italijanske Serije A.

Još jednu fenomenalnu partiju odigrao je argentinski napadač Mauro Icardi koji je postigao dva gola. Kapiten Intera i ovaj put bio je najzaslužniji što je njegov tim osvojio tri boda i tako preuzeo prvo mjesto barem na 24 sata. Trener Cagliarija Diego Lopez na kraju meča nije krio riječi hvale za napadača Intera.

"Nije lako igrati s ovakvim stilom napadačkim protiv Intera i ponosan sam na svoje igrače zbog toga. Uradili smo sve što je bilo u našoj moći da zaustavimo Icardija jer on iskoristi najmanju moguću šansu. Rekao sam svojim igračima da je Icardi zvijer u kaznenom prostoru. Ipak, bilo ga je nemoguće zaustaviti", kazao je Lopez.

Inter je trenutno na prvom mjestu Serije A sa 36 bodova, jednim bodom više od Napolija koji danas igra na gostovanju protiv Udinesea. Sigurno je da je malo ko očekivao da će tim Lucijana Spallettija biti u samom vrhu nakon 14 utakmica.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi