Icardi: Možemo da igramo protiv bilo koga

Sretan zbog velike pobjede

Icardi: Možemo da igramo protiv bilo koga

E. Škorić

Interov kapiten Mauro Icardi kaže da se njegov tim može takmičiti bilo s kim u Evropi.

Inter je do 86. minute gubio 1:0 od Tottenhama, a onda je Icardi postigao eurogol za 1:1, da bi Vecino u nadoknadi pogodio za veliku pobjedu Intera.

Prvo je objasnio svoj spektakularni gol.

"Svi su bili u šesnaestercu, ali ja sam ostao, a Asamoah je poslao fantastičnu loptu i ja sam pogodio. Uradili smo danas ono što smo trebali da uradimo", rekao je Icardi, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Znamo da smo jak tim i da se možemo takmičiti protiv bilo koga. Čekamo ovaj meč već tri mjeseca i to nam daje puno snage za ligu. Ovakav meč u Ligi prvaka puno donosi, ali jedna utakmica ništa ne znači. Moramo ostati smireni i mislim da možemo da igramo protiv bilo koga".

U grupi s Interom su još Barcelona i PSV, a tim iz Eindhovena bit će naredni rival italijanskoj ekipi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije