Icardi: Nismo anti-Juventus, malo nam fali da budemo kao oni

Argentinac je i večeras bio heroj Intera

Icardi: Nismo anti-Juventus, malo nam fali da budemo kao oni

Inter je večeras deklasirao Lazio na gostovanju rezultatom 0:3. Nerazzurri su ovom pobjedom izbili na drugo mjesto tabele, a heroj ekipe iz Milana je ponovo bio sjajni Mauro Icardi.

Icardi je na Olimpicu postigao dva gola i tako stigao do cifre od šest u posljednje četiri utakmice Serije A.

Jasno je da je Icardi ponovo u strašnoj formi, čega je i sam svjestan. Također nakon utakmice se osvrnuo i na "vječnu" utrku za Juventusom svih ostalih klubova u Italiji.

"Prolazim kroz period dobre forme, zajedno sa Interom. Igramo dobro, izuzmemo li utakmicu sa Barcelonom, i želimo nastaviti još bolje... Nismo anti-Juventus, nama fali par koraka da dostignemo ono što su oni bili u proteklim godinama, ali sretni smo s onime što radimo. Na pravom smo putu i želimo tako i nastaviti", istakao je Icardi nakon večerašnje utakmice, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ekipa napreduje, radimo na tome i igramo fudbal, što je nešto što nam je danas jako dobro išlo. Uspjeli smo pronaći prostora i napraviti poteze koji su doveli do golova."

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
HAHAHAHAHAHAHAHA Pobjedili futavi Lazio i odma na nivou velikog Juventusa...
12 17
zaki84
Icardija podhitno na testiranje za drogu.... ocigledno se puca necim jakim
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi