Icardi se vratio u tim, a onda navijači Intera šokirali javnost zvaničnim saopštenjem

"Više nije dio Intera"

Icardi se vratio u tim, a onda navijači Intera šokirali javnost zvaničnim saopštenjem

E. Čaušević

Luciano Spalletti izjavio je danas da će Mauro Icardi igrati sutra protiv Đenove nakon skoro dva mjeseca odustva iz ekipe Intera.

Icardi više od mjesec dana nije trenirao s ekipom zbog svađe s čelnicima kluba, ali se konačno vratio u tim. Spalletti je poručio da se Icardi vratio u ekipu i da će sutra igrati od prve minute na gostovanju protiv Đenove.

Međutim, ovu vijest nisu s odobrenjem dočekali navijači Intera koji od kluba traže da Icardija uopšte ne koriste do kraja sezone. Oni su poručili da je Argentinac osramotio klub i da više ne smije imati mjesto u ekipi.

"Nakon sastanka Curva Nord je odlučila da je ponašanje napadača s brojem devet sramotno i da se ne može tolerisati. Icardi nije pokazao karakter kakav treba imati kapitenovog kluba. Pozivamo Inter da ga što prije uklone iz ekipe jer on ne želi u budućnosti da bude dio kluba. Ne treba igrati do kraja sezone jer je sramota za sve nas koji volimo ovaj klub. Naš stav je da Icardi nije dio Intera i od sada se tako ponašamo", poručili su navijači italijanskog kluba.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi