Kao grom iz vedra neba: "Mauro Icardi počinje meč protiv Đenove"

Vraća se u tim

Kao grom iz vedra neba: "Mauro Icardi počinje meč protiv Đenove"

E. Čaušević

Saga oko Maura Icardija u Interu se nastavlja nakon što ni prošlog vikenda nije nastupao protiv Lazija.

Icardi je nakon mjesec dana počeo trenirati s ekipom i očekivalo se da će igrati protiv Lazija jer je Luciano Spalletti bio bez napadača. Ipak, on se nije izvinio saigračima pred ovaj susret, te je Spalletti odlučio da ga ostavi na tribinama.

Nakon utakmice trener Intera je poručio da je jednostavno sramota to što radi Icardi, ali čini se da više ne misli tako. Pred sutrašnji duel u gostima protiv Đenove Spalletti je izjavio da će argentinski napadač igrati od prve minute.

"Svaka utakmica je važna. Borimo se za Ligu prvaka i potreban nam je svaki bod. Tim trenira dobro i mogu reći da je Mauro Icardi pozvao za ovu utakmicu. Marotta je odradio posao i sada je Icardi u poziciji da konačno pomogne ekipi. Igrat će od prve minute", poručio je Spalletti i dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovaj slučaj je zatvoren i više nećemo pričati o tome. Znamo da je Icardi vrhunski fudbaler i sada nam je potrebna svaka pomoć. Nije igrao više od mjesec dana i sutra ćemo vidjeti na čemu smo".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi